Anale seksspeeltjes: Is dat een goed idee?

Anale seksspeeltjes: Is dat een goed idee?

Als je al veel hebt gelezen over masturberen en orgasmes, dus seks met jezelf, ben je waarschijnlijk ook anale seksspeeltjes tegengekomen. Je hebt je misschien weleens afgevraagd waarom iemand zijn anus zou willen stimuleren: “Ik zou dat nooit doen!” Maar waarom niet? Je moet het in ieder geval eens één keertje geprobeerd hebben!

Voor veel mannen is de anus een deel van hun lichaam waarover ze, tenzij het echt absoluut noodzakelijk is, niet eens willen nadenken, laat staan aanraken. Ten tweede is er een sterke associatie tussen elke vorm van anale seks en homoseksualiteit. Maar eigenlijk is het een biologisch feit dat voor mannen (en misschien ook wel voor vrouwen) het stimuleren van de anus een positief effect kan hebben op het seksueel genot en dan vooral op het orgasme. Als je nu nog steeds denkt dat anale seksspeeltjes niet voor jou weggelegd zijn, is dat ook prima – doe altijd alleen wat je prettig vindt om te doen. Als je echter wel op zoek bent naar technieken om je orgasme te verbeteren, lees dan even verder!

Anale stimulatie omvat het inbrengen van iets in de endeldarm via de sluitspier, wat de ringvormige spier is die normaal gezien de anus gesloten houdt. Als het je eerste keer is, kan het een beetje ongemakkelijk voelen, maar je went er relatief gemakkelijk aan. Eenmaal ingebracht, stimuleert het object of de buttplug (indien het op de juiste wijze is geplaatst) onder andere de prostaatklier, die net buiten de wand van het rectum ligt. De prostaat is één van de klieren die zaadvloeistof aanmaakt, dus het is zeker gekoppeld aan je geslachtsorganen en het kan het plezier dus vergroten.

Belangrijker is echter dat wanneer je een orgasme hebt, de sluitspier vrij sterk samentrekt en als er een vreemd voorwerp is die de anus gedeeltelijk openhoudt, kan dat voor een speciaal orgasme zorgen. Het orgasme is intenser en kan zelfs langer duren. Je moet het om het te begrijpen zelf een keertje hebben gevoeld.

Wat zijn goede anale seksspeeltjes?

Anale seksspeeltjes kan van alles omvatten. Het meest gebruikte anale seksspeeltje is een zogenaamde buttplug, maar er zijn meer objecten die je kunt gebruiken als anaal seksspeeltje. Er zijn wel een paar vereisten om te voorkomen dat je problemen krijgt.

  • Allereerst moet het object onbreekbaar zijn. Denk niet eens na over het gebruik van een glazen voorwerp of iets dat kan breken.
  • Ten tweede moet het oppervlak van het object glad zijn. Sommige mannen gebruiken een vinger of twee – maar zelfs goed geknipte vingernagels kunnen de endeldarm beschadigen dus dit wordt eigenlijk niet aanbevolen (tenzij je je vingers in een condoom of iets dergelijks wikkelt).
  • Ten derde moet het voorwerp zo worden gevormd dat een deel ervan altijd buiten je lichaam blijft; hierdoor kun je het weer gemakkelijk verwijderen. Het deel van het object wat buiten het lichaam blijft zou eigenlijk dikker moeten zijn dan de kant die in de anus verdwijnt. Van natuur heb je de neiging om je sluitspier te spannen. Is het externe deel van het object even dun, of zelfs dunner, dan het interne deel, dan zal het hele object op een bepaalt moment naar binnen glippen. Gebruik dus nooit een voorwerp dat zelfs maar een risico kan geven dat het in de endeldarm verdwijnt. Als dat gebeurt, zal dit waarschijnlijk een uiterst gênante en onprettige reis naar de eerste hulp betekenen.

Al deze zaken laten het aantal mogelijkheden al flink afnemen. Je moet gewoon om je heen kijken en vindingrijk zijn. Iets met een diameter van 1 cm is misschien een goed beginpunt. Later kun je , als je wilt, dan overstappen naar grotere objecten. Zorg ervoor dat het schoon is en het gebruik van een condoom (of iets dergelijks) wordt altijd sterk aanbevolen. Zorg ervoor dat het object niet door het condoom kan prikken.

Glijmiddel is een must!

In tegenstelling tot de vagina scheidt het rectum geen natuurlijke smering af, dus moet je echt een glijmiddel gebruiken. En je moet het ook genereus gebruiken. Een op water gebaseerd smeermiddel is eigenlijk het beste en er zijn niet veel dingen in huis die goed zullen werken of absoluut veilig zijn. Als je echt geen smeermiddel bij de hand hebt is het mogelijk om een ​​scheerschuim, of scheergel, of een vette lotion of een huidreiniger te gebruiken. Beide bevatten echter veel chemicaliën en het is mogelijk dat ze voor irritatie kunnen zorgen. Voor dit doel adviseren wij ook geen glijmiddel op basis van olie zoals Crisco, vet, vaseline of bakolie, omdat deze niet gemakkelijk kunnen worden afgespoeld. Wat je ook gebruikt, zorg ervoor dat het erg mild is voor je huid. Het oppervlak van het rectum is veel dunner dan dat van de huid en je wilt niets gebruiken dat het irriteert.

Anale seksspeeltjes: de praktijk

Als je het gebruik van anale seksspeeltjes gaat proberen, moet je dit doen wanneer je voldoende tijd en privacy hebt; doe het niet wanneer je vrouw of je moeder even op en neer naar de winkel of het postkantoor zijn! Ook als je naar de wc moet, moet je dat absoluut eerst doen om je darmen te legen. Ook is een lekkere (geile) douche aan te raden. Op deze manier zijn er geen remmingen meer, en ben je overal lekker zacht en schoon.

Als je eenmaal klaar bent en je je glijmiddel met al het andere dat je voor de masturbatie nodig hebt bij de hand hebt, doe je met een vinger een flinke hoeveelheid glijmiddel op en rond je anus, in een cirkel die iets groter is dan de diameter van het object dat je wilt gaan gebruiken. Breng vervolgens ook een laag van het smeermiddel op het voorwerp aan. Je kunt onmogelijk te veel glijmiddel gebruiken en je kunt zeker wel te weinig gebruiken – dus wees royaal met dat glijmiddel!

Het inbrengen is natuurlijk het moeilijkste deel. Velen van ons hebben een zeer diepe psychologische associatie met het openen en sluiten van de sluitspier en om het inbrengen met succes te kunnen volbrengen, moet je echt even alles vergeten. Ontspanning is, hoe moeilijk dat ook mag lijken op dit moment, echt essentieel. Als je gespannen bent, zal je sluitspier erg strak aangespannen zijn en zal het inbrengen moeilijker en ongemakkelijker zijn. Dit lijkt misschien raar of vreemd, maar probeer te bedenken dat je naar de wc gaat, alleen dan in omgekeerde volgorde. Dat is moeilijk, maar als je het goed doet, is dat precies hoe het voelt.

Als het anale seksspeeltje eenmaal binnen is, heb je misschien de neiging om het heen en weer te draaien. Maar dat is beslist niet nodig. Het enige wat je hoeft te doen is het gewoon op zijn plaats laten zitten. Dat is, zeker in eerste instantie, voldoende stimulatie. Wees wel voorzichtig met jezelf! Ga niet ruw je lichaam ronddraaien – je zou jezelf namelijk pijn kunnen doen! Je lichaam zal, vooral als het helemaal kegelvormig is de neiging hebben om het voorwerp weer naar buiten te duwen. Dus afhankelijk van hoe het gevormd is, moet je het misschien binnen houden door het met een hand vast te houden of je billen strakker aan te spannen. Als je het heel lastig vindt kun je ook blijven zitten zonder dat je iets doet.

Nu kun je bijvoorbeeld beginnen met jezelf af te trekken. Je posities zullen, om het object binnen te houden, enigszins beperkt zijn. Je kunt proberen om het object (en jezelf) voorzichtig te verplaatsen om zo te ontdekken welke posities het beste aanvoelen. En zorg ervoor dat het object niet uit je anus glijdt als je een orgasme beleeft – dat is het beste deel! Je voelt een verhoogde intensiteit van het orgasme en het zal gecentreerd zijn op een groter deel van je bekken. Je hebt gewoon meer zenuwuiteinden nodig – en dat betekent meer gevoel.

Als je er even genoeg van hebt, wordt het tijd om het object uit de anus te halen. Doe dit heel beheerst en voorzichtig. Als het glijmiddel bijvoorbeeld opgedroogd is, kan het snel en ruw uithalen pijn gaan doen.

De betere anale seksspeeltjes

Zoals eerder gezegd, heb je waarschijnlijk veel dingen in huis wat dienst kan doen als anaal seksspeeltje. Maar het beste is, en blijft, om anale seksspeeltjes te gebruiken die ook écht voor dit gebruik bedoelt zijn.

Het grote voordeel van officieel anale seksspeeltjes is dat ze altijd getest zijn, veilig voor gebruik zijn, en gemaakt zijn van de juiste materialen. Het is gewoonweg veiliger.

Het meest gebruikte anale seksspeeltje is natuurlijk de buttplug. Deze is niet alleen verkrijgbaar in verschillende diktes, maar zijn ook nog eens ergonomisch gevormd, waardoor er geen gevaar is dat deze in de endeldarm verdwijnt, met alle gevolgen van dien.

Anale Seksspeeltjes: De Butt Plug

Tot slot…

Voor veel jongens en mannen zijn anale seksspeeltjes iets waar ze niet eens aan willen denken. Het is voor sommige moeilijk om al die associaties met anale stimulatie opzij te zetten. Als je hetero bent, moet je begrijpen dat anale stimulatie je geen homo zal maken – hoewel het in werkelijkheid wel andere gevoelens in je wakker kan maken, of tot andere verlangens kan leiden, maar dat is een ander verhaal.

Maar het is waarschijnlijk dat het gebruik van anale seksspeeltjes gewoon een ander, intenser niveau kan zijn waarop je seks met jezelf kunt beleven.

Je zult niet weten of het iets voor je is, als je het in niet minimaal één keer probeert!