Te snel klaarkomen? Ga jezelf aftrekken!

Te snel klaarkomen? Ga jezelf aftrekken!

Te snel klaarkomen kan voor sommige mannen écht een probleem zijn: Je ligt in eindelijk in bed met die ene leuke vrouw waar je al maanden verliefd op bent, en bij de eerste aanraking en penetratie kom je direct al klaar. Erg gênant, want je weet dat je daarna je erectie zult verliezen en dus even niet meer in staat bent om te neuken.

Maar wat kun je daaraan doen?

Kun je jezelf trainen om het te snel klaarkomen te vermijden? Om méér controle te hebben over het moment dat je wilt spuiten?

Het goede nieuws: Jazeker, dat kan! Het ‘slechte’ nieuws: Je moet dit oefenen, en dat kun je doen door jezelf regelmatig af te trekken.

Ok, niet echt slecht nieuws, maar wel serieus. Laten we eens kijken wat je kunt doen:

Uithoudingsvermogen verbeteren door jezelf af te trekken

Jezelf trainen in het beheersen van je gaat over het ontwikkelen van discipline en zelfbeheersing. Dat betekent dat je jezelf kunt dwingen om gas terug te nemen op momenten dat je voelt dat je te snel klaar gaat komen.

Je hebt waarschijnlijk, hoe hongerig je ook bent, ook genoeg zelfdiscipline om jezelf 15 minuten voor het avondeten niet vol te proppen met koekjes en frisdrank. Het is exact hetzelfde met zowel masturbatie als seks.

Maar hoe ontwikkel je deze discipline? Er zijn een paar dingen, die je kunt doen om het klaarkomen uitstellen te trainen:

Te snel klaarkomen: Minder intensief

Als je masturbeert in meest voorkomende manier (dus met je hand om je penis) zijn er drie elementen die je kunt variëren:

  • De snelheid van het aftrekken
  • De druk van je hand
  • Je fantasie

Weet jij (nog) niet hoe je jezelf af moet trekken? Lees dan eerst hier even verder!

Voor de meeste mannen wordt een maximale stimulatie bereikt door een snellere handsnelheid en een strakkere grip, dus het verminderen van één of beiden vermindert de stimulatie en maakt dat het klaarkomen wordt uitgesteld.

Jezelf aftrekken totdat je een orgasme krijgt, is als een locomotief die langzaam een ​​heuvel op rijdt; als de machinist het vermogen vermindert, stopt de trein met accelereren of vertraagt ​​hij. En als de stroom is uitgeschakeld, zal de trein zeker langzamer gaan rijden. Dit is wat je moet doen: verminder het ‘vermogen’ om te voorkomen dat die locomotief over de top gaat. Soms betekent dit dat je je hand helemaal van je penis af moet halen, diep inademt en je je een minuutje ontspant terwijl je aan iets niet-seksueels denkt.

Na verloop van tijd zul je leren dat het uiteindelijk veel beter is om te stoppen of te vertragen dan om door te gaan en te eindigen met een teleurstellend orgasme.

Als je er echt moeite mee hebt om te stoppen, wanneer dat nodig is, probeer dan een beetje in je testikels te knijpen – maar niet zo erg dat het echt pijn doet. Dit zal een vermindering van de opwinding teweegbrengen.

Dus wanneer is het dan het juiste moment om eindelijk klaar te komen? Als je ’s nachts in bed ligt of ’s middags als er niemand thuis is, zou ik zeggen dat je minimaal 20 minuten moet kunnen masturberen, inclusief rustperiodes, zonder klaar te komen. Als je hier 45 minuten van kunt maken, is dat zelfs nog beter. Hoe langer het duurt, hoe beter je zelfdiscipline, hoe minder je weer last gaat krijgen van te snel klaarkomen.

Je hand hoeft niet de hele tijd te bewegen; stop regelmatig en neem een ​​pauze als je wilt. Zelfs als je het aftrekken nog maar net ontdekt hebt, weet je hoe je lichaam aanvoelt als je op het punt staat om klaar te komen. Dus wanneer dichtbij dat punt komt, dan moet je ‘gas terugnemen’. Dat is de manier hoe je je uithoudingsvermogen traint om het klaarkomen uit te stellen.

Als je deze discipline onder de knie hebt, kun je dit ook toepassen als je met een partner lekker aan het vrijen bent.

Tijdens het neuken kun je de intensiteit verminderen door langzamer te gaan, of zelfs even helemaal te stoppen om alleen maar te genieten van het gevoel van je penis in haar vagina, en het huid-op-huid contact met je partner. Je kunt dan lekker knuffelen en zoenen. Lekker vrijen is op deze manier veel meer dan alleen maar neuken. En geloof me, vrouwen vinden dat héérlijk!

Te snel klaarkomen: Start-Stop techniek

Als je nog een stapje verder wilt gaan, kun je je uithoudingsvermogen nog verder trainen door de start-stop methode toe te passen. In principe ga je jezelf gewoon aftrekken in een normaal tempo zoals je gewend bent. Je vermindert het tempo niet, tot het moment dat je voelt dat je klaar gaat komen. Op dat moment stop je ogenblikkelijk en knijp je je penis een beetje dicht. Je gedachten moeten dan in één keer overgaan op iets niet-seksueels, zoals bijvoorbeeld je werk, of je planning voor de volgende dag.

Let wel op dat je op tijd stopt, want je zult merken dat, als je te ver gaat, je het ‘point-of-no-return’ passeert, en geen keus meer hebt dan klaar te komen. Tijdens het trainen zul je dit punt steeds beter leren herkennen, waardoor je op exact het juiste moment kunt stoppen.

Te snel klaarkomen? De Start-stop techniek

Een andere optie is de Squeeze techniek. Op het moment dat je het klaarkomen aan voelt komen, kun je ook je penis vlak onder je eikel stevig dichtknijpen om de ejaculatie te onderdrukken. Hoewel dit wel effectief is, raad ik je toch aan om je meer te concentreren op de start-stop-techniek. De Squeeze-techniek is tegennatuurlijk. Door het stoppen van de hoge druk tijdens het spuiten, kunnen weefsels beschadigen en kan dit pijn gaan doen. Wees hier dus erg voorzichtig mee!

Te snel klaarkomen? De Squeeze techniek

Het is wel belangrijk dat je de tijd neemt om dit te trainen. Even snel aftrekken in het toilet is niet de manier om te trainen. Zorg voor een rustige plek waar je de tijd kan nemen en waar je niet gestoord kan worden. ’s Avonds in bed is natuurlijk ideaal.

Deze techniek staat niet op zichzelf: Je kunt dit toepassen in combinatie met de eerder beschreven techniek om de intensiteit te verminderen. Als je beide technieken onder de knie hebt, dan heb je jezelf goed getraind om het klaarkomen volledig te beheersen, waardoor te snel klaarkomen beslist tot het verleden zal behoren.

Heb je het even gehad met de standaard techniek bij het aftrekken? Hier vind je allerlei geile technieken voor nog meer plezier!

Te snel klaarkomen: Samen met je partner oefenen

Een grote valkuil bij solo-aftrekken is dat verschillende belangrijke uitdagingen van seks niet aan de orde komen: Bijvoorbeeld het vermogen om het plezier van iemand anders te creëren en het vermogen om openlijk te kunnen communiceren. Daarnaast heb je ook nog eens een veel sterkere visuele stimulatie als je samen met een partner bent. Dit zal je nog meer opwinden, waardoor het gevaar van te snel klaarkomen erg groot is.

Maar als je met een partner aan het masturberen bent, kun je ook aan deze gebieden werken. De beste seks zal altijd beginnen met een heerlijk lang voorspel: elkaar plagen, strelen, knuffelen, zoenen en bekijken. Masturberen kan hier een prima onderdeel van zijn.

Dit kan op verschillende manieren:

  • Jij trekt jezelf af, terwijl je partner toekijkt
  • Jij trekt jezelf af, terwijl je partner zichzelf vingert
  • Je partner trekt je af, terwijl jij haar vingert
  • Je partner trekt je af, terwijl jij lekker geniet en niks doet.

En natuurlijk zijn er nog meer combinaties mogelijk, maar het gaat om het principe. Samen masturberen betekent ook samen communiceren.

Dus als je partner je aftrekt, leun dan lekker achterover en ontspan je, maar doe je uiterste best om je partner te vertellen wat het beste voelt. Misschien wordt de schacht van je penis te veel gestimuleerd en wil je meer aandacht voor het topje of omgekeerd. Of hun snelheid of druk kan een beetje afwijken of je zou willen dat ze langzamer aan het werk gaan omdat een orgasme nadert en je nog even niet wilt ejaculeren.

Wat het ook is, probeer je te concentreren op positieve dingen: vertel je partner wat goed voelt en heb nooit kritiek (hoewel, als iets ongemakkelijk is, je dit natuurlijk wél moet zeggen).

Andersom werkt het identiek, hoewel dat niet echt een onderdeel is van je training om het klaarkomen uit te stellen: Als jij je partner aan het masturberen bent, vraag dan om wat goed voelt en doe precies wat ze zegt – hoe beter je dit doet, hoe meer feedback je zult krijgen.

Probeer verschillende dingen en zoek naar subtiele aanwijzingen over wat werkt en wat niet; Kijk of de ademhaling van je partner verandert, de ogen dichtgaan, bewegingen van het lichaam etc. en wees niet beschaamd om een ​​beetje ‘ondeugende’ praatjes te hebben. Dirty Talk kan ontzettend opwindend zijn. Onderschat dit niet!

Een andere persoon masturberen of je bezighouden met wederzijdse masturbatie (waarbij je elkaar allebei masturbeert) is als een generale repetitie voor de échte seks waarbij er echt geen beperkingen zijn aan wat jullie samen doen. Dus het is logisch om het te doen met iemand met wie je je heel comfortabel voelt. Gelukkig is er, zolang je voorzichtig bent met waar je sperma terechtkomt en geen onveilige handelingen uitvoert, geen risico op zwangerschap of een SOA.

Te snel klaarkomen: Oefenen met een kunstvagina

En als je nog een flinke stap verder wilt gaan kun je jezelf trainen met een kunstvagina.

Jezelf aftrekken is een beweging waarbij je handen bewegen en je lichaam stil blijft liggen. Echte seks is een totaal andere beweging: Je heupen bewegen en je voelt het contact met je partner. Dit zal ongetwijfeld een extra stimulans zijn om té snel klaar te komen.

Als je een kunstvagina aanschaft, kun je ook dit onderdeel beter trainen. Je zult het échte gevoel hebben dat je aan het neuken bent, mét de bijbehorende bewegingen. Te snel klaarkomen zal dan definitief tot het verleden behoren.

Door de eerste twee technieken te combineren met een kunstvagina, wordt je écht een god in bed. Als je dat onder de knie hebt, heb je volledige controle over het moment van klaarkomen. Lijkt je dat niet heerlijk?

Eén van de beste kunstvagina’s van dit moment is wel die van Fleshlight. Naast allerlei geile modellen, hebben ze ook een speciale editie om je uithoudingsvermogen te verbeteren. Dit is de Fleshlight STU (Stamina Training Unit).

Deze Fleshlight is speciaal ontworpen om de intensiteit van het échte neuken zo veel mogelijk te benaderen, waardoor je niet alleen je uithoudingsvermogen zult verbeteren, maar ook allerlei technieken kunt oefenen om uiteindelijk, voor jullie allebei, een dieper en intensiever orgasme te krijgen. Daarnaast zul je merken dat je erectie harder wordt, en langer aanhoudt.

One more thing…

Bij PenisZaken.nl krijgen we regelmatig mails van lezers die bang zijn om seks te hebben omdat ze onzeker zijn over hun lichaam. Dit heeft vaak te maken met hun penis – ze kunnen onbesneden (of besneden) zijn, hun penis kan kleiner zijn dan gemiddeld of iets gebogen etc. of het heeft te maken met iets anders, zoals overmatige lichaamsbeharing. Maar de meeste mails krijgen we van mannen die onzeker zijn over hun prestaties in bed. Bang dat ze te snel klaarkomen, of dat ze het tempo van hun partner niet bij kunnen houden.

Geloof me: Op het moment dat jullie samen zijn, ben jij niet de enige die onzeker zal zijn. Ook je partner heeft deze gevoelens. Heb je daar wel eens bij stilgestaan?

Misschien heeft de ene wat meer ervaring dan de ander, maar samen kunnen jullie die fantastische ontdekkingsreis ondernemen om jullie beider seksuele gevoelens te ontwikkelen.

En niemand is perfect toch? Je eigen seksualiteit ontdekken en ontwikkelen door jezelf af te trekken zal er ook voor zorgen dat je je eigen lijf beter gaat leren kennen en accepteren, inclusief alle kleine ‘foutjes’.

Je bent helemaal klaar om échte seks te hebben als je niet alleen je eigen lichaam accepteert, maar ook in staat bent om het lichaam van je partner te kunnen accepteren.

Te snel klaarkomen is in ieder geval een onzekerheid waar je wat aan kunt doen door jezelf te trainen. Pak het serieus aan, want daar ga je je hele leven ontzettend veel plezier aan hebben.