Je lul aftrekken, maar dan wél veilig!

Je lul aftrekken, maar dan wél veilig!

Je lul aftrekken kan heel erg fijn zijn. Lekker alleen, in je bed of waar dan ook, en met je lul in je hand denken aan die ene lekkere meid. In een vreselijk geile bui ben je in staat om van alles te doen om het nog geiler en opwindender te maken, maar daar schuilt juist ook een gevaar. Je lul aftrekken is heerlijk, maar doe het wel veilig! Het namelijk heel erg gênant om je te melden bij de eerste hulp met een wijnfles om je snikkel.

Je penis is een erg kwetsbaar orgaan, gemaakt van vlees en bloed. In feite is de huid op de penis veel dunner dan op bijvoorbeeld op je hand of arm, dus kan het vrij gemakkelijk beschadigen. Je lul aftrekken is geil, maar doe het wel veilig:

Vermijd die fles

Steek je penis nooit ergens in waarvan je denkt dat er een kans bestaat dat hij daarin vast kan komen te zitten. Als je penis slechts een beetje vast komt te zitten, zal hij na het hard worden heel moeilijk los te krijgen zijn.

Een vriend van mij, die arts op de eerstehulpafdeling is, moest ooit een diamantzaag gebruiken om een ​​metalen wiellager van de penis van een man te verwijderen. Je wilt echt niet in zijn schoenen staan!

Weinig dingen zouden genanter kunnen zijn dan de spoedeisende hulp binnen te lopen met een verwonding, die is veroorzaakt door een geil moment van verstandsverbijstering. Probeer, voordat je seks met bijvoorbeeld een fles probeert te hebben, even na te denken over hoe dat zou zijn.

En ook de stofzuiger…

Je lul aftrekken en stimuleren met een stofzuiger is ook een slecht idee. Veel mannen spelen, in een poging om de zuigende werking van orale seks te simuleren, met een stofzuigerslang. Dit is echt een slecht idee. Alles dat meer zuigkracht creëert dan een menselijke mond kan je penis ernstig verwonden.

Hete voorwerpen

Sommige mannen masturberen graag met een warm voorwerp, zoals een warmwaterkruik of iets dat wordt opgewarmd in de magnetron. Maar je moet wel erg voorzichtig zijn als je masturbeert met kunstmatig warme voorwerpen.

Test de temperatuur altijd eerst op een ander gevoelig deel van je lichaam, zoals bijvoorbeeld je wang of de binnenkant van je onderarm. Een goede vuistregel is dat als het te warm voor je is om je vinger gedurende meer dan een paar seconden stevig tegen het object te houden, dat het dan ook veel te warm is om mee te masturberen. Je kunt je geslachtsdelen verwonden, en zelfs verbranden, als je met hete voorwerpen aftrekt.

Je lul aftrekken in een bubbelbad

Hier is nog een potentieel gevaarlijke techniek: Je lul aftrekken terwijl je in heet water zit, zoals bijvoorbeeld in een bubbelbad. Omdat masturberen je hartslag verhoogt en je laat zweten, kan het aftrekken in een warm bubbelbad het je lichaam onmogelijk maken om zichzelf op een natuurlijke manier af te koelen. Je lichaamstemperatuur kan tot gevaarlijke niveaus stijgen en je kunt duizelig worden en zelfs flauwvallen. Hoe heter de watertemperatuur, hoe gevaarlijker dit is en als je een fysiek inspannend element toevoegt (zoals je lul aftrekken), is het nog gevaarlijker. Kortom: niet aftrekken in een bubbelbad. Het kan je echt in een benauwde positie brengen. Ga liever op de rand zitten. Ook lekker geil toch?

Probeer jezelf niet te pijpen

Veel jongens willen proberen om zichzelf te zuigen, om zichzelf een blowjob te geven. Helaas is dit voorbehouden aan een bijzonder kleine groep mannen: Of hun penis is héél erg groot, of ze hebben een lichaam van elastiek. Maar veel mannen hebben zichzelf ook verwond tijdens het proberen – we hebben al verhalen gehoord van iemand die eens een paar weken in het ziekenhuis lag voor een letsel aan de ruggengraat dat hij kreeg toen hij dit probeerde. Leg dus nooit ongebruikelijke druk op je rug om je penis met je eigen mond te bereiken. Het is het risico echt niet waard!

Glijmiddel

Het is zeker mogelijk om veilig ‘droog’ (zonder glijmiddel) te masturberen, maar als je onervaren bent, besneden bent, een krachtige techniek hebt of er een lange tijd over doet, is het vrij gemakkelijk om jezelf te bezeren. Gebruik echter geen zeep of shampoo als glijmiddel. Wanneer ze met hoge aftreksnelheid worden toegepast op een dergelijk gevoelig lichaamsdeel, kunnen sommige soorten zeep en shampoo een reactie veroorzaken, waarbij de huid extreem uitgedroogd raakt. Hoewel het uiteindelijk wel weer geneest, kan het best angstig zijn en we willen je dat echt besparen.

Dus wat is dan wel een veilig glijmiddel? Elk commercieel verkrijgbaar glijmiddel, waarvan sommige soorten in winkels en sommige soorten online worden verkocht. Babyolie, minerale olie, Vaseline en zelfs frituurolie zijn veilig om te gebruiken. (Maar gebruik nooit een op olie gebaseerd glijmiddel in combinatie met een condoom – het zal het verzwakken en laten scheuren.) Ook is elke vorm van huidlotion veilig. Het is over het algemeen veilig als het op de huid wordt aangebracht en zacht is. Een andere vuistregel: Vrijwel alles dat veilig is om te eten, is ook veilig om extern aan te brengen.

Klaarkomen leren beheersen

Er zijn technieken waarbij je je penis tijdens een orgasme dichtknijpt om te voorkomen dat je klaar gaat komen en gaat spuiten.

We raden deze praktijk sterk af, vooral omdat niemand zeker weet hoe veilig het echt is. Het is bewezen dat als het herhaaldelijk wordt gedaan, dit op lange termijn de vruchtbaarheid kan aantasten en het veroorzaken van zo’n onnatuurlijke druk in je urinebuis kan alles behalve goed voor je zijn.

En als je het klaarkomen beter wilt leren beheersen, doe dat dan door je PC-spieren te trainen, en/of door het toepassen van de start-stop techniek.

Samen aftrekken

Samen aftrekken wordt als veilige seks beschouwd, maar het kan ook leiden tot andere dingen, die niet zo veilig zijn. Er zijn veel ziektes zoals AID’s, gonorroe, syfilis, herpes en chlamydia, om er maar eens een paar te noemen, die toch kunnen worden overgebracht. Sommige SOA’s (Seksueel Overdraagbare Aandoeningen) zijn dodelijk en sommige zijn gewoon vervelend, maar je moet wel je best doen om ervoor te zorgen dat je geen van deze aandoeningen krijgt. En een zwangerschap kan jonge mannen en vrouwen, net als jij, ook overkomen. Leer dus de principes van veilig vrijen, breng ze vervolgens ook in de praktijk en wijk er niet van af. Je wilt niet doodgaan aan onbeschermde seks en je wilt geen ongewenste zwangerschap. Wees een verantwoordelijk persoon voor jezelf en voor je partner.

Laatste opmerking…

In geen geval is deze lijst compleet. Er liggen nog heel veel andere ‘gevaren’ op de loer. Maar zolang jij je gezonde verstand gebruikt, hoef je hier niet verder bij na te denken.

Doe jezelf geen pijn als je jezelf aftrekt. Je wilt later toch nog veel meer genieten van seks en van je lul aftrekken?