Hoe moet je jezelf aftrekken? (gevorderd)

Hoe moet je jezelf aftrekken? (gevorderd)

Heb jij het eerste deel al gelezen? Hoe moet je jezelf aftrekken (de basis)?

Daarin heb ik je exact uitgelegd hoe je jezelf af kunt trekken, inclusief 4 basistechnieken. Wil je nu een paar stappen verder gaan? Hieronder deel ik een hele lijst met aftrektips voor gevorderden.

Laten we snel beginnen!

Hoe moet je jezelf aftrekken (voor gevorderden)

Jezelf aftrekken 1: De Vagina

Ga op je zij liggen en houd je penis met de handgreep van een Backhand vast. Rol iets verder en zet je hand tegen het bed en steek je penis dan in en uit je hand. Dit bootst de bewegingen van geslachtsgemeenschap nauw na. Het is een heel ander gevoel om te masturberen door je bekken te bewegen in plaats van je hand. Het is ook leuk om je andere hand naar beneden te halen en je scrotum heen en weer te bewegen, terwijl je in en uit de “vagina” pompt.

De Vagina – variatie 1

Als je van de “Vagina-techniek” houdt maar niet veel uithoudingsvermogen of energie hebt, masturbeer dan normaal totdat je voelt dat, als je niet stopt, je klaarkomt. Op dat moment wikkel je beide handen om je penis en begin je in “Vagina-stijl” te pompen alsof je leven er vanaf hangt. Dit zal een zeer lonende ervaring zijn.

De Vagina – variatie 2

Kniel op de grond en leg een handdoek neer. Smeer je penis goed in en sluit de vingers van beide handen op de handpalmen. Plaats je penis in erectie in je handen en sla je handen om je penis. Leg vervolgens je handen (en je erectie) op de grond en pomp je bekken van voren naar achteren, zonder je handen te bewegen. Gooi je hoofd naar achteren, sluit je ogen en stel je voor dat je seks hebt met het meisje van je dromen. Misschien moet je een paar keer opnieuw insmeren, maar het levert een heel lekker orgasme op.

Jezelf aftrekken 1: Orale simulatie

Om het gevoel van lippen, die over de kop van je penis schuiven, te simuleren smeer je je harde penis in met glijmiddel en houd je de schacht in één hand. Plaats de wijs- en middelvinger van je dominante hand horizontaal, met de palm naar je gezicht, voor de eikel. Duw nu het topje in de opening tussen de vingers. De vingers moeten ontspannen zijn en dus niet gespannen. Trek nu terug en doe dit steeds weer voor het bovenste derde deel van de penis. Voel hoe de vingers zich aanpassen aan de contouren van de penis terwijl ze over het topje en de schacht glijden. Terwijl je dit doet, plaats je je andere hand achter de ‘lippen’ en grijp en pers je het topje terwijl je de penis erin duwt.

Jezelf aftrekken 1: Het melken

Maak met je goed ingesmeerde duim en wijsvinger in de rechterhand een ring rond de basis van je penis en schuif deze langs de schacht omhoog. Wanneer de ring het topje bereikt, maak je ook met je goed ingesmeerde linkerhand een ring rond de basis van je penis en werk je omhoog. Herhaal het proces wanneer je linker ‘ring’ het topje van je penis bereikt. Het idee is om, zonder ooit naar beneden te gaan, omhoog te gaan. Je kunt als je omhoog gaat vanaf de basis alleen de duim en wijsvinger gebruiken of ook andere vingers toevoegen.

Jezelf aftrekken 1: De oneindig diepe vagina

Maak een vuist met bijvoorbeeld je rechterhand – maar in plaats van je penis vast te grijpen, pak je hem vlak voor het topje. Duw vervolgens je penis door je vuist. Wanneer het topje van je penis op het punt staat uit je hand te komen, ga je met je linkerhand verder en maak je een soort ‘tunnel’. Op die manier zul je voortdurend in een ‘vagina’ pompen.

Jezelf aftrekken 1: De onderkant van je buik

Krijg een erectie en als je wilt, smeer je je penis heel goed in en smeer je ook de onderkant van je buik vlak boven je schaamhaar en onder de navel in. Plaats de basis van je duim net onder het topje van je penis en daaronder, zodat je je penis tegen je onderbuik kunt duwen. Wanneer je penis tegen je onderbuik komt, druk je van rechts naar links en weer naar rechts en naar links. Op deze manier staat het oppervlak van je topje constant in contact met je huid.

Jezelf aftrekken 1: De Achterdeurbel

Hier is een techniek voor jongens, die niet bang zijn om hun anus een beetje te stimuleren. Het is een goed idee om eerst een douche of een bad te nemen. Als je eenmaal goed opgewonden bent geraakt, kniel je zodat je, zowel voor als achter jezelf gemakkelijk toegang hebt met je handen. Plaats een hand achter je tussen je billen en leg een enkele vingertop tegen je anus, klaar om voorzichtig te masseren, maar niet om door te dringen. Plaats de andere hand vooraan op het topje van je penis. Begin nu zachtjes te duwen of maak met de vingertop op je anus, zachte en lichte, cirkelbewegingen alsof je een deurbel luidt. Begin tegelijkertijd zachtjes met je andere hand het topje te stimuleren. Krijg een ritme dat tussen beide handen gaat. Je moet het hele lagere deel van je lichaam stimuleren. Het genot zal zich verspreiden.

Jezelf aftrekken 1: Slaan tegen je buik

Zorg ervoor dat je naakt bent. Sta op, verspreid wat vaseline over het bovenste deel van je penis en doe ook wat vaseline op je buik rond de navel. Ga voorovergebogen tegen iets staan en duw je bekken naar voren en sla je penis ongeveer twee keer per seconde tegen je ingevette buik. Doe dit met intervallen van drie tot vijf minuten. Als je dit één uur vol kunt houden, wordt je penis zo gevoelig dat hij tussen de intervallen tintelt en trilt. Als je eindelijk ejaculeert, is het een orgasme zonder dat je je handen gebruikt, waarbij je penis tegen je buik slaat en er overal sperma rondvliegt. Begin langzaam, met korte sessies, totdat je onderrug en penis eraan wennen.

Jezelf aftrekken 1: Spreid je vingers

Ga met je dominante hand masturberen en zet je andere hand met de palm naar beneden op je onderbuik met de pink en ringvinger aan de ene kant van je penis en de andere drie vingers aan de andere kant. Duw met je handpalm op je onderbuik en knijp met je vingers in de zijkanten van je penis. Het produceert een geweldige sensatie, alsof er een andere persoon boven op je ligt en jullie bekkens tegen elkaar wrijven.

Jezelf aftrekken 1: Gekruiste onderarmen

Ga op je rug liggen, met je penis rechtop op je buik. Plaats je handen met de handpalmen op je dijen. Houd dan je armen recht, beweeg je linkerarm naar rechts en je rechterarm naar links, zodat ze elkaar kruisen en maak een X. Schik je armen zodat de kern van de X over je eikel gaat. Houd de gladde huid van je onderarmen naar je schacht gericht. Gebruik nu je buik- en bekkenbodemspieren om je penis naar voren en naar achteren onder je gekruiste voorarmen te duwen. Dit is een goede techniek waarbij je je handen niet gebruikt en het is ook geweldig voor de buikspieren!

Jezelf aftrekken 1: Kaarten in de spaken van je fiets

Deze techniek is anders. Houd je penis rechtop vast aan de basis met je linkerhand (rechts als je linkshandig bent) en spreid de vingers van je rechterhand uit elkaar. Houd je penis rechtop, beweeg je rechterhand heen en weer zodat het topje van je penis snel tegen je vingers botst. Als je ooit kaarten op de spaken van je fiets hebt gezet (om het als een motorfiets te laten klinken), weet je waar de naam van deze techniek vandaan komt! Geloof me er is geen smering nodig.

Jezelf aftrekken 1: Grijp hem van achteren

Buig terwijl je staat, je romp naar voren en buig je benen voorzichtig, zodat je met één hand van achteren – tussen je benen door – je penis kunt pakken. Begin dan te strelen. Je kunt een ‘vuist-‘ of een ‘backhand-greep’ gebruiken of elke andere greep die je lekker vindt. Het voelt bijna alsof iemand anders het doet en het zet ook een beetje neerwaartse druk op je penis, wat het seksuele genot voor sommige jongens verhoogt. Je kunt dit ook doen terwijl je op je zij ligt of terwijl je knielt (maar je moet dan wel behoorlijk hurken). Met je vrije hand kun je doen wat je wilt – knijp in je tepels, speel met je ballen of doe iets anders dat je lekker vindt.

Jezelf aftrekken 1: Als een gat in je hand

Dit werkt misschien niet zo goed als je een kleinere penis hebt. Smeer beide handen in. Leg je vingers tegen elkaar, alsof je aan het bidden bent, maar beweeg je duimen naar een meer horizontale positie zodat je een gat maakt tussen de duim van de ene hand en de wijsvinger van de andere. Steek nu je penis door dit gat en ga pompen. Als je penis groot is, kun je je handen samenknijpen en op de zijkanten van je penis drukken. Als je dit doet, kun je het gat ook met je duimen bedekken – met voldoende glijmiddel en de actie van de rechterhand kun je een geweldig zuigeffect creëren.

Jezelf aftrekken 1: Rol ermee

Plaats je handen aan de zijkanten van je penis en rol je penis er snel tussen – vergelijkbaar met de beweging van je handen wassen. Dit vereist geen smering.

Jezelf aftrekken 1: Voorjaarsschoonmaak

Trek met één hand de huid van je penis zo ver mogelijk naar beneden, zodat deze niet meer kan bewegen. Met je goed gesmeerde vrije hand begin je zijn topje te draaien (alleen doen alsof!) Alsof je aan een kurk probeert te draaien. Probeer verschillende ritmes, richtingen, enz.

Jezelf aftrekken 1: De Citruspers

Net als bij de vorige techniek, haal je de huid zover mogelijk naar beneden. Schuif de vingertoppen van je vrije hand langs de goed ingesmeerde groef tussen het topje en de schacht van je penis. Je kunt je vingers van links naar rechts of omhoog en omlaag (of beide) bewegen. Probeer ook qua druk te variëren.

Jezelf aftrekken 1: De Ruitenwisser

Trek je broek en ondergoed naar beneden. Zonder smeermiddel probeer je een erectie te krijgen. Druk je penis licht tegen je buik aan en stimuleer het topje. Beweeg vervolgens met je hand je penis heen en weer tegen je buik alsof het een ruitenwisser is. Het kan een tijdje duren voordat het lukt, maar het is geweldig!

En dan een laatste woord…

Al deze aftrektips voor gevorderden hoef je beslist niet allemaal tot op de letter te volgen. Het gaat erom dat je nieuwe ideetjes krijgt, en dat je zelf creatief begint te worden in de manieren waarop je jezelf af kunt trekken.

Heb jij nieuwe ideetjes die voor jou heel goed werken? Die jou supergeil maken? Laat het me weten!