Alles over masturberen

Masturberen, of jezelf aftrekken, is dé favoriete bezigheid van 99% van de Nederlandse mannen. Lekkere en geile seks met jezelf, zonder gestoord te worden door iemand anders. Jezelf aftrekken is niet alleen heel geil, maar je kunt er ook nog iets van leren: Leren over jouw eigen seksualiteit en leren over hoe je het langer vol kunt houden in bed.

Te snel klaarkomen? Ga jezelf aftrekken!

Te snel klaarkomen? Ga jezelf aftrekken!

Te snel klaarkomen kan voor sommige mannen écht een probleem zijn: Je ligt in eindelijk in bed met die ene leuke vrouw waar je al maanden verliefd op bent, en bij de eerste aanraking en penetratie kom je direct al klaar. Erg gênant, want je weet dat je daarna je erectie zult verliezen en dus even niet meer in staat bent om te neuken.

Maar wat kun je daaraan doen?

Continue reading

Hoe moet je jezelf aftrekken? (de basis)

Hoe moet je jezelf aftrekken? (de basis)

Wij krijgen regelmatig de volgende vraag via mail: Hoe moet je jezelf aftrekken? Een begrijpelijke vraag. Hoewel de basis van jezelf aftrekken voor de meesten wel duidelijk is, zijn er toch altijd veel vragen. Met name over aftrek-technieken voor gevorderden. Maar in dit artikel beginnen we met de basis, aangevuld met een viertal supergeile technieken waarmee je naar hartenlust kunt variëren.

Continue reading

Gebruik jij glijmiddel bij het aftrekken?

Gebruik jij glijmiddel bij het aftrekken?

Veel jongens en mannen vinden het fijn om tijdens het masturberen een glijmiddel te gebruiken, terwijl anderen de voorkeur geven aan droog aftrekken. Droog of nat aftrekken heeft beide voor- en nadelen. Maar meestal gebruiken besneden mannen een glijmiddel, en onbesneden mannen trekken droog af.

Continue reading

Je lul aftrekken, maar dan wél veilig!

Je lul aftrekken, maar dan wél veilig!

Je lul aftrekken kan heel erg fijn zijn. Lekker alleen, in je bed of waar dan ook, en met je lul in je hand denken aan die ene lekkere meid. In een vreselijk geile bui ben je in staat om van alles te doen om het nog geiler en opwindender te maken, maar daar schuilt juist ook een gevaar. Je lul aftrekken is heerlijk, maar doe het wel veilig! Het namelijk heel erg gênant om je te melden bij de eerste hulp met een wijnfles om je snikkel.

Continue reading