Hoe moet je jezelf aftrekken? (de basis)

Hoe moet je jezelf aftrekken? (de basis)

Wij krijgen regelmatig de volgende vraag via mail: Hoe moet je jezelf aftrekken? Een begrijpelijke vraag. Hoewel de basis van jezelf aftrekken voor de meesten wel duidelijk is, zijn er toch altijd veel vragen. Met name over aftrek-technieken voor gevorderden. Maar in dit artikel beginnen we met de basis, aangevuld met een viertal supergeile technieken waarmee je naar hartenlust kunt variëren.

Veel mannen ontdekken het masturberen toevallig, wanneer ze op een dag tegen hun penis wrijven en het zo goed voelt dat ze niet kunnen stoppen voordat ze een orgasme krijgen. Maar er valt meer te zeggen over jezelf aftrekken en er zijn oneindig veel manieren om het leuker en geiler te maken.

Hoe moet je jezelf aftrekken?

Bijna elke masturbatiesessie begint met het krijgen van een erectie, gewoonlijk ook wel een ‘stijve’ genoemd. Een erectie treedt op wanneer je penis zich met bloed vult tot het punt dat het een beetje groter en stevig aanvoelt, meestal recht uit je lichaam steekt of als je staat naar boven gebogen is. (Als je op je rug ligt, kan je stijve penis tegen je buik rusten.) Een erectie krijgen is meestal net zo eenvoudig als het denken aan sexy gedachten en het wrijven over je penis. Als je door de puberteit gaat of als je een tijdje niet hebt geëjaculeerd, hoef je misschien niets te doen om een ​​erectie te krijgen – ze kunnen spontaan of zonder provocatie gebeuren. Dit is normaal en slechts een van die dingen in de puberteit waar iedereen mee te maken heeft.

 

Als je penis zijn volledige lengte en hardheid heeft bereikt, pak je hem vast en wrijf hem in de lengte in een constante snelheid. Dit bootst na hoe het voelt om je penis in en uit de vagina van een vrouw te bewegen, wat gebeurt tijdens geslachtsgemeenschap.

 

Sommige jongens masturberen door op hun buik te liggen en hun penis tegen hun bed te wrijven. Een meer gebruikelijke techniek houdt in dat je op je rug ligt en je penis met een hand (of handen) wrijft. In deze positie, wanneer je ejaculeert, zal het sperma op je borst of op je buik terechtkomen, zodat het gemakkelijk schoon te maken is. (Je zult waarschijnlijk je T-shirt omhoog willen trekken of uittrekken, om het niet met sperma te bevochtigen en je wilt een rol wc-papier of een doos met Kleenex bij de hand hebben.)

Er zullen momenten zijn waarop je een sterke behoefte voelt om te masturberen maar wanneer het eigenlijk niet handig is. In dit geval wil je misschien zo snel mogelijk ejaculeren, misschien zelfs wel in de badkamer. Dat is prima – maar je moet weten dat masturbatie, net zoals seks met twee personen, veel aangenamer is als je je kunt ontspannen en je tijd kunt nemen. Als je je eigen slaapkamer hebt en de deur kunt sluiten, kun je elke avond en misschien elke ochtend een geweldige masturbatiesessie houden. Als je je kamer deelt, kunt je privé in de badkamer of douche masturberen. Of je kunt wachten tot je broer in slaap valt en rustig masturberen onder je dekens. Maar als hij je hoort, wees dan voorbereid op het beantwoorden van enkele vragen!

Jezelf aftrekken: De basistechnieken

Hier zijn vier basis ‘grepen’ die je kunt proberen. Het zijn eigenlijk meer startpunten; het is belangrijk dat je kleine variaties op ze uitprobeert, omdat je dan technieken kunt kiezen, die voor jou het beste werken.

De vuist

Hoe moet je jezelf aftrekken? - De Vuist

In deze gebruikelijke techniek, wikkel je eenvoudig je vingers als om een honkbalknuppel rondom de schacht van je penis en wrijf je deze op en neer. Het biedt veel contact tussen je hand en je penis en meer contact betekent meer plezier. Deze techniek is vooral goed als je een grote penis hebt; als het niet veel langer is dan je vuist breed is, kun je het niet ver weg aaien, dus dan kan een andere greep effectiever zijn.

De vijf vinger techniek

Hoe moet je jezelf aftrekken? - 5 vingers

In deze techniek vormen je hand en arm een ​​hoek met je penis, met vier vingers bovenop de schacht op een diagonaal en je duim eronder. Hierdoor kun je meer controle krijgen over het contact tussen hand en penis en kun je je hand, zelfs als je penis niet erg groot is, over de hele lengte van de schacht bewegen.

De drie vinger techniek

Hoe moet je jezelf aftrekken? - 3 vingers

Deze is goed als je een kleinere penis hebt. Houd de penis vast zoals een pen of een potlood. Deze grip zorgt voor maximale controle en maximale bewegingsafstand (van de basis van de penis tot aan het hoofd), maar het contact tussen hand en penis is minder dan bij de andere grepen.

De backhand

Hoe moet je jezelf aftrekken? - De Backhand

Deze soort van een achterwaartse versie van de ‘vuist’ – is een beetje grappig, maar het voelt erg goed. Grijp deze keer van links in plaats van rechts (als je rechtshandig bent). Draai hiervoor je pols zodat je duim naar beneden wijst; misschien moet je je penis een beetje naar de zijkant trekken. Het is eerst een beetje onhandig, maar het is een uitstekende grip om te gebruiken als je gewoon een paar minuten iets anders dan de ‘Vuist’ wilt proberen.

En dan als laatste…

Jezelf aftrekken is heel normaal, vreselijk geil en ook nog eens supergezond. Wist je dat je door jezelf aftrekken niet alleen ontdekt wat je lekker vind, en wat je minder lekker vindt? Je leert ook nog eens om je uithoudingsvermogen in bed te vergroten. Met andere woorden: Langere en hardere erecties, en betere controle over het klaarkomen. Maar nogmaals: Dat leer je alléén maar door jezelf veel af te trekken.

Jezelf aftrekken is dus zo gek nog niet…


Heb jij alle basistechnieken onder de knie, en ben je op zoek naar meer variatie? Hier vind je een lange lijst met supergeile technieken voor gevorderden!