Alles over hoe het moet

Hier vind je alle informatie over ‘hoe het moet’. Seks met een partner, seks met jezelf, en heel veel meer. Duidelijk uitgelegd, aangevuld met afbeeldingen en video’s. En natuurlijk, zoals je van ons gewend bent: Zonder enige vorm van taboe!

Hoe moet je jezelf aftrekken? (de basis)

Hoe moet je jezelf aftrekken? (de basis)

Wij krijgen regelmatig de volgende vraag via mail: Hoe moet je jezelf aftrekken? Een begrijpelijke vraag. Hoewel de basis van jezelf aftrekken voor de meesten wel duidelijk is, zijn er toch altijd veel vragen. Met name over aftrek-technieken voor gevorderden. Maar in dit artikel beginnen we met de basis, aangevuld met een viertal supergeile technieken waarmee je naar hartenlust kunt variëren.

Continue reading

Hoe moet je een condoom omdoen?

Hoe moet je een condoom omdoen?

Een condoom omdoen is helemaal niet moeilijk, maar als je wilt dat het condoom goed werkt, moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat je deze goed omdoet. Gelukkig is het heel gemakkelijk. In dit artikel lees je alles wat je moet weten.

Continue reading

Hoe moet je je schaamhaar scheren?

Hoe moet je je schaamhaar scheren?

Je schaamhaar scheren is van oudsher iets voor vrouwen. Maar de laatste tien jaar zijn er ook steeds meer mannen die hun schaamhaar scheren, en soms zelfs al hun lichaamshaar. En waarom niet?

In dit artikel leg ik je uit wat de voordelen zijn van het schaamhaar scheren, welke materialen je nodig hebt, en hoe je dit precies moet doen.

Continue reading

Hoe moet je je penis meten?

Hoe moet je je penis meten?

Je hoeft geen wetenschapper te zijn om erachter te komen hoe penis meten uitgevoerd moet worden, maar er zijn wel een paar tips waarvan je op de hoogte moet zijn om nauwkeurige resultaten te kunnen krijgen. Als je je voorafgaand aan het meten van de lengte en de omtrek van de penis scheert, kun je heel gemakkelijk zien of je tussen de juiste punten meet.

Continue reading